Managed hosting door True

Oracle, Dell, EMC en Intel starten nieuw project

 

Oracle, Dell, EMC en Intel introduceren samen het 'Project MegaGrid'. Deze samenwerking is gericht op het ontwikkelen van een standaardbenadering voor het bouwen en in gebruik nemen van een enterprise grid computing-infrastructuur.

De vier bedrijven combineren een aantal belangrijke technologieën en technische kennis in antwoord op de integratievraagstukken die spelen bij hun klanten. Ook werken ze aan een complete oplossing voor enterprise grid computing die veel beter werkt dan het traditionele SMP-aanbod, tegen een fractie van de kosten.

De eerste fase van het Project MegaGrid is gericht op het ontwerpen, testen en documenteren van de beste standaardvoorbeelden uit de markt. Op deze manier kunnen de participanten effectieve enterprise grid computing-infrastructuren bouwen, waarbij ze rekening houden met alle eisen ten aanzien van kosten en prestatie. De infrastructuur wordt ontworpen, geconfigureerd en gecontroleerd binnen het Oracle Global IT Datacentrum.

De doelstelling van het Project MegaGrid is organisaties in alle sectoren de gelegenheid te geven om enterprise grid computing succesvol in te zetten, zonder dat ze daarvoor enorme investeringen hoeven te doen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/415993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.