Managed hosting door True

Sizo Solutions trekt commercieel directeur aan

 

CRM-dienstverlener Sizo Solutions heeft Maurice Hoogendoorn aangesteld als commercieel directeur. Hoogendoorn zal zich vooral gaan richten op klanten in de MKB-markt.

Hoogendoorn is al bijna 15 jaar werkzaam in de ICT-branche, in zowel sales- als managementfuncties. Voordat hij bij Sizo Solutions in dienst trad, was hij onder meer Manager Corporate Sales bij Vodafone en had hij een eigen bedrijf, Sales Capital.

Hoogendoorn: ‘Met onze online CRM-oplossing Sizo4Sales.com en de marktdekkende bedrijvendatabase Marktview hebben we een interessant aanbod voor de MKB-markt. Was een investering in een CRM-oplossing voor hen vaak nog een brug te ver, nu kunnen zij onze applicatie op ASP-basis afnemen en betalen ze slechts een maandelijkse fee voor het gebruik van de software (Archie XRM) en/of de Marktview-database. Dat geeft organisaties de mogelijkheid klein te beginnen of een testperiode in te lassen. Bovendien is er geen ondersteuning van een IT-afdeling nodig; het beheer, de updates en patches worden allemaal online door ons verzorgd. Dat maakt ASP voor het MKB een interessante optie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/408348). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.