Managed hosting door True

Ingram distribueert per direct Intel-serverproducten

 

Ingram Micro is per direct benoemd tot Intel Server Value Added Distributor (SVAD.

De SVAD-status van Intel stelt Ingram Micro in staat om het volledige gamma van customized Intel-serveroplossingen aan te bieden aan haar resellers, waarmee Ingram Micro haar positie als ‘one-stop-solution’ distributeur verder versterkt. .

In een reactie op de toekenning van de Intel SVAD status zei Eric Segers, managing director Ingram Micro: ‘Wij zijn blij met deze erkenning van Intel. Het is een bevestiging van onze continue aandacht en investeringen in onze Components divisie en vormt een perfecte aanvulling op ons assortiment servers van de verschillende A- merken. Maar het is voornamelijk goed nieuws voor onze resellers omdat Ingram Micro’s SVAD status hen de mogelijkheid biedt om naar wens van de eindklant een server samen te stellen.’

Naast de SVAD status bezit Ingram Micro bijvoorbeeld al sinds enige tijd de Intel Mobile Value Added Distributor (MVAD) status, wat Ingram Micro in staat stelt om customized notebook oplossingen aan haar klanten aan te bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/404529). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.