Managed hosting door True

Basys Software distributeur van Alpha Software

 

Basys Software te Ermelo heeft met Alpha Software een distributieovereenkomst getekend voor de marketing, verkoop en ondersteuning van Alpha Software-producten.

Alpha Software in Boston USA levert sinds begin 1980 ontwikkelgereedschappen voor database toepassingen met als belangrijkste eigenschap: korte ontwikkeltijd dankzij een vereenvoudigde ontwikkelmethode. Dit heeft onlangs geresulteerd in de release van Alpha Five versie 6 die in Amerika enthousiast is ontvangen. Versie 6 publiceert gegevens uit bestaande databases op het internet zonder dat een programmeertaal zoals ASP of PHP noodzakelijk is. Dit maakt de ontwikkeltijd bijzonder kort en is daarom zeer aantrekkelijk vanwege de kostenbesparing.

Om ook in de Benelux succesvol te zijn heeft Alpha Software een distributieovereenkomst getekend met Basys Software te Ermelo. Basys levert programmatuur voor maatoplossingen en gebruikt daarvoor hoofdzakelijk de Microsoft-ontwikkelgereedschappen en databases. Rients Hofstede, directeur van Basys, vermeldt dat de Microsoft-producten goed voldoen, maar om snel en eenvoudig databases te publiceren via internet biedt Alpha Five versie 6 een veel betere oplossing. ‘De internetbrowser wordt de ‘client’ voor veel toepassingen, met name voor intern gebruik (intranet/extranet) van bedrijfsgegevens,’ aldus Rients Hofstede. ‘De huidige programmeertalen zoals PHP en ASP zijn erg omslachtig en vragen veel ontwikkeltijd. Met Alpha Five versie 6 wordt deze ontwikkeltijd significant verkort zonder beperkingen voor de programmeur.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/404262). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.