Managed hosting door True

HP benoemt nieuwe Nederlandse TSP-directeur

 

Per 15 november 2004 is Hauke Stars toegetreden tot het country management team van HP Nederland als directeur van de technical solutions group.

Deze afdeling binnen HP is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ondersteuning van alle server--, storage- en softwareproducten van HP. Ook de afdeling Services valt onder haar beheer.

‘Wereldwijd neemt HP de derde positie in op de services markt. Mijn uitdaging is HP als dienstverlener significant te laten groeien in de Nederlandse markt,’ aldus Stars.

Stars werkte tot voor kort als senior vice president sales & marketing bij Triaton, een bedrijf dat in april van dit jaar werd overgenomen door HP Duitsland. Triaton was de IT-servicesprovider en dochteronderneming van ThyssenKrupp. Stars werkte 6 jaar voor Triaton, onder andere als business unit manager voor applicaties & solutions en als managing director van een andere dochteronderneming (Servicom). Daarvoor werkte zij in diverse functies bij Bertelsmann MediaSystems, de IT-provider van Bertelsmann.

Hauke Stars heeft een universitaire graad in computerwetenschappen van de Universiteit van Maagdenburg (Duitsland). Na afronding hiervan en na het vallen van de Berlijnse muur studeerde ze nog een jaar aan de Universiteit van Warwick (Coventry, UK), een studie die werd afgerond met een masters degree in engineering.

Met de benoeming van Hauke Stars is het country management team van HP Nederland compleet. Het bestaat uit de volgende leden:
Erik van der Meijden - algemeen directeur
Hans de Jong - directeur PSG
Hauke Stars - directeur TSG
Peter Prakken - directeur human resources
Pieter Aarts - directeur CSG
Robert Meulenbrug - directeur IPG

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/403853). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.