Managed hosting door True

Lexmark en INVU bundelen krachten

 

Lexmark heeft een strategische partnerovereenkomst gesloten met INVU, specialist in elektronisch documentbeheer.

Volgens de partnerovereenkomst gaat Lexmark Nederland op een gebruikersvriendelijke wijze fysieke documenten digitaliseren, indexeren en integreren in de document managementsoftware van INVU, zonder tussenkomst van een pc. Het is de eerste keer dat een dergelijke oplossing voorhanden is op de Nederlandse markt.

Systemen voor documentbeheer zijn al langer beschikbaar voor grotere ondernemingen. Deze hebben doorgaans extra diensten nodig, waardoor de totale gebruikskosten stijgen. De partnerovereenkomst tussen Lexmark en INVU biedt de MKB-markt een hoogwaardige documentbeheeroplossing voor een betaalbare prijs.

Arend Hoogeveen, country manager Nederland bij INVU verklaart: ‘Lexmark biedt ons een prachtige entree in de Nederlandse markt. Klanten willen geen dure ‘dedicated’ scanners kopen om documenten te kunnen verwerken en opslaan voor toekomstig gebruik. Multifunctionele apparaten, die kunnen scannen, printen, faxen en kopiëren zijn de trend. We hebben ons systeem voor documentbeheer geïntegreerd met de multifunctionals van Lexmark om Nederlandse klanten een apparaat te bieden dat al hun problemen met document-input en -output oplost.’

Steve Purdy, general manager van Lexmark Nederland vult aan: ‘Onze klanten zijn steeds meer op zoek naar manieren om hun werkprocessen te verbeteren. Ze willen de efficiency vergroten en de kosten verminderen van het vastleggen, opslaan en verwerken van documenten, zoals rekeningen, contracten, offertes, beleidsstukken of andere elektronische documenten. Onze partnerovereenkomst met INVU biedt de Nederlandse markt een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige en betaalbare oplossing die voldoet aan alle wensen van een organisatie op het gebied van documentbeheer.’

De integratie met de INVU-producten vindt plaats via de door Lexmark ontwikkelde e-Task interface. De e-Task interface is een gebruikersvriendelijk, overzichtelijk kleuren-touchpanel waarmee gebruikers op eenvoudige wijze documenten in digitale en hardcopy formaat kunnen distribueren, via fax, kopie, print en scanfunctionaliteit. Gecombineerd met de op maat te configureren Lexmark Document Solutions Suite kunnen werkprocesgerelateerde activiteiten met één druk op de knop geactiveerd worden. De INVU CodeFree Integration-module maakt het voor elke Lexmark-klant mogelijk gescande documenten te beheren en te bewerken, ook vanuit andere applicaties, zoals ERP- en CRM-systemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/397287). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.