Managed hosting door True

ISL breidt portfolio uit met notebookserie

 

De ISL Groep introduceert onder de merknaam TIME nu ook een eigen merk notebooklijn.

De productlijnen van TIME bestond al uit computers en consumenten electronica waaronder LCD televisies, home entertainment systemen en Media Centers. Door de toevoeging van een eigen notebooklijn bereikt het merk nu ook de mobiele computergebruiker.

‘ISL speelt hiermee in op de groeiende vraag naar een onderscheidend merk in het retailkanaal en vormt een goede aanvulling op het groeiende assortiment TIME producten,’ aldus Michelle Rijntjes, product manager TIME. ‘De TIME notebooks zijn opgebouwd uit uitsluitend A-merk componenten en worden in eigen beheer samengesteld en geassembleerd. Dit stelt ons in staat snel en flexibel te handelen en in te spelen op specifieke klantwensen.’

De eerste serie notebooks, de TIME X-ess serie, is gebaseerd op Intel Centrino mobiele technologie. ISL heeft gekozen voor de Intel technologie vanwege de sterke positie van het merk in zowel de zakelijke als het consumenten segment en de optimale performance bij mobiele toepassingen.

De modellen binnen de TIME X-ess serie zijn een mix van flexibiliteit, stijl en prestaties, ontworpen voor zowel zakelijke als entertainment toepassingen. De supercomplete lichtgewicht notebooks met Intel PRO/Wireless Network Connection maken het mogelijk om in combinatie met een wireless accesspoint in en om het huis te werken waarbij gebruik gemaakt kan worden van de verbinding met een netwerk en/of Internet, geheel draadloos. Ook kunt u met een TIME notebook terecht bij een van de vele access points die Nederland en de rest van de wereld rijk is.

De TIME X-ess notebooks zijn uitgerust met een 3 in 1 cardreader waardoor foto’s en andere digitale bestanden snel en eenvoudig van en naar het notebook gezet kunnen worden. Door middel van de sneltoetsen kunnen het e-mail programma, de webbrowser of andere programma’s naar keuze met 1 druk op de knop opgestart worden . De Audio DJ Media player maakt het mogelijk om, als het notebook uitstaat, toch van van muziek op CD of DVD te genieten.

De TIME X-ess notebooks zullen medio november in het retailkanaal geintroduceerd worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/396131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.