Managed hosting door True

HP Nederland benoemt Linux Elite-partners

 

Tijdens HP DutchWorld zijn door Erik van der Meijden, algemeen directeur van HP Nederland, de contracten ondertekend met vijf HP Business Partners die hiermee de Elite-status hebben gekregen voor Linux-implementaties en -projecten.

Na zorgvuldige selectie zijn de volgende partners door HP uitgekozen op basis van kennis en kunde op het gebied van Linux: AAC Cosmos, Avantage, Inter Access, VCD Automatisering en Vertis. De overeenkomst is een bekrachtiging van een jarenlange samenwerking op Linux-gebied tussen HP en deze partners.

‘De afgelopen jaren hebben we met deze partners diverse trajecten doorlopen om goed zicht te krijgen op de kwaliteit en know-how met betrekking tot Linux,’ aldus Ruud van Zutphen, business development manager Linux en OpenSource bij HP Nederland. ‘Inmiddels is OpenSource de hype-fase voorbij en maken steeds meer professionele bedrijven gebruik van een of meerdere OpenSource applicaties, zoals Linux, JBoss, MySQL, Samba en Apache. Na grondige evaluatie hebben deze partners bewezen ruim voldoende kennis in huis te hebben om projecten op basis van Linux en OpenSource te kunnen invullen. Ze hebben ook de nodige investeringen gedaan in opleidingen en personeel.’

De HP Linux Elite-partners onderscheiden zich door hun getrainde en ervaren sales force, consultants en projectleiders. Bovendien hebben zij allen uitgebreide ervaring op het vlak van OpenSource-oplossingen, vaak in combinatie met software van onder andere Microsoft en Oracle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/391638). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.