Managed hosting door True

Business Objects en Borland breiden samenwerking uit

 

Business Objects, leverancier van business intelligence software (BI), maakt bekend zijn OEM-overeenkomst met Borland Software Corporation verder uit te breiden.

Binnen deze overeenkomst wordt Crystal Reports gebundeld met Borland JBuilder 2005, een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) voor het ontwerp van Java-applicaties. Hierdoor zijn ontwikkelaars in staat om rapportagefunctionaliteit toe te voegen aan hun Java-applicaties. Daarnaast wordt het voor ontwikkelaars makkelijker om toegang te krijgen tot ontwikkelgegevens.

Business Objects heeft een lang gevestigde relatie met Borland. Zo werd Crystal Reports in eerdere versies van Borland JBuilder en C#Builder voor Microsoft .NET geïntegreerd. Onlangs werd Business Objects door Borland beloond met de ‘Technology Partner of the Year’ award. Het bedrijf ontving deze prijs dankzij de meerwaarde die de BI-software voor Borland-klanten met zich meebrengt.

‘Crystal Reports is voor zowel onze IDE-producten als ontwikkelaars die in allerlei ontwikkeltalen applicaties bouwen een waardevolle aanvulling,’ aldus George Paolini, vice president en general manager developer tools bij Borland. ‘Onze samenwerking met Business Objects is van strategische waarde, omdat beide bedrijven zich richten op het leveren van platform-onafhankelijke producten voor ontwikkelaars.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/381648). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.