Managed hosting door True

MCC lanceert nieuw resellerprogramma

 

Competence Centre, onderdeel van Mobile Communication Company (MCC) lanceert vandaag tijdens een kick-off evenement het Mobile Business Builder Programma 2004-2005, in samenwerking met HP, KPN, Microsoft en T-Mobile.

Dit programma biedt resellers een compleet traject, inclusief trainingen, verkoopleads, marketingcampagnes, acties en incentives. Met dit programma streven MCC en zijn partners ernaar de kennis en het bewustzijn over mobiele oplossingen binnen het kanaal en in de markt te vergroten.

Het hoofddoel van het Mobile Business Builder-programma is om de promotie en de verkoop van complete mobiele business-to-business oplossingen door het resellerkanaal stimuleren. Daartoe krijgen resellers technische en commerciële trainingen, gericht op resultaat op de korte termijn, marketingondersteuning en financiële incentives. Daarnaast ontvangen de deelnemende resellers een maandelijkse nieuwsbrief met updates en ontwikkelingen, en zijn er e-learning modules om de kennis op peil te houden. Als tegenprestatie committeren de resellers zich aan vaste targets. Het programma zal een jaar gaan lopen, tot en met oktober 2005.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/381631). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.