Managed hosting door True

SSA Global benoemt Cory A. Eaves tot CTO

 

SSA Global, leverancier van bedrijfsoplossingen en -services, heeft vandaag bekendgemaakt dat Cory A. Eaves met onmiddellijke ingang is benoemd tot Chief Technology Officer.

Eaves is verantwoordelijk voor de gehele levenscyclus van de bedrijfsoplossingen van SSA Global, waaronder de architectuur, het beheer van oplossingen, R&D en de integratie van technologische oplossingen van derden.

Eaves kwam bij SSA Global in dienst door de overname van Infinium in 2002 en heeft in toenemende mate een vooraanstaande rol gespeeld in de ontwikkeling van SSA Global’s strategie voor de convergentie en modernisering van haar producten. Tevens heeft hij leiding gegeven aan de ontwikkeling van strategische initiatieven voor de integratie van productextensies. In zijn nieuwe rol rapporteert Eaves rechtstreeks aan Mike Greenough, chairman, president en CEO van SSA Global.

‘SSA Global is zodanig in omvang en complexiteit gegroeid dat wij onze interne supply chain moeten stroomlijnen,’ zegt Greenough. ‘Onder Cory worden architectuur en R&D samengevoegd, waardoor wij nog slagvaardiger en flexibeler op de markt kunnen opereren. Het management team van SSA Global is enthousiast over deze nieuwe benoeming en vertrouwt erop dat Cory de productstrategie verder zal uitbouwen en de productvisie aan onze klanten duidelijk zal blijven communiceren. Een effectieve bedrijfsstrategie kan niet zonder een duidelijke productstrategie.’

‘SSA Global zet de standaard voor de dynamische bedrijfsmodellen in de ERP-markt,’ zegt Eaves. ‘Ik kijk uit naar de samenwerking met onze medewerkers en partners om de producten en services van SSA Global verder versterken, zodat onze klanten nog meer kunnen profiteren van de toegevoegde waarde.’

Cory Eaves houdt zich reeds meer dan 15 jaar bezig met de software en technologie van ERP-applicaties. Vóór zijn tijd bij SSA Global was Eaves werkzaam voor een aantal toonaangevende technologiebedrijven, waaronder Infinium Software, Lycos en Emerson Electric.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/376279). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.