Managed hosting door True

Borland stelt nieuwe country manager Benelux aan

 

Borland Software Corporation heeft Cathal Griffin aangesteld als country manager Benelux.

In deze hoedanigheid gaat hij leiding geven aan de salesafdeling en wordt hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantennetwerk en het verdiepen van bestaande samenwerkingsovereenkomsten in de Benelux.

Griffin heeft meer dan 17 jaar ervaring opgedaan op het gebied van sales en business development. Hij is afkomstig van Axios System, een internationale leverancier van IT-service managementsoftware, waar hij de functie van vice president sales heeft bekleed.

Griffin zal nauw betrokken zijn bij het vormgeven en invullen van de recent aangekondigde visie en productstrategie voor het transformeren van softwareontwikkeling van een onvoorspelbare discipline naar een meer beheersbaar en herhaalbaar bedrijfsproces. Deze visie bouwt voort op de technische mogelijkheden van de Application Lifecycle Management-strategie en heeft tot doel het garanderen van business-to-IT aligment en de levering van kwaliteitssoftware met maximale business value.

‘Ik beschouw Borland met zijn meer dan 20 jaar ervaring als een echte vernieuwer in de softwareontwikkelindustrie en ik ben vastberaden om dit succes verder uit te bouwen,’ aldus de nieuwe country manager. ‘Mijn taak is om het maximale te halen uit het salesteam in de Benelux ter bevordering van de verkoopopbrengsten. Daarbij vind ik het erg belangrijk om individuele ambities en doelen van de teamleden niet uit het oog te verliezen.’

Mika Alapiessa, regional vice president Northern, Eastern, Southern Europe, Africa & Middle East bij Borland, is verheugd met de aanstelling van Griffin: ‘Cathal’s jarenlange ervaring op het gebied van business development en sales wereldwijd, en daarbij opgeteld zijn vermogen om mensen te managen, motiveren en te coachen, maken hem erg geschikt voor deze rol. Met de benoeming van Cathal Griffin als aanvoerder van het salesteam zal Borland zijn leidende positie in de softwareontwikkelindustrie kunnen continueren.’

Om Borland’s groei en ambities nog verder te onderstrepen presenteerde het bedrijf onlangs zijn nieuwe corporate managementteam. De nieuwe leden van het managementteam zijn onder andere afkomstig van grote spelers als BEA Systems, EDS, McKinsey Consulting, NEC, Oracle en WebMethods. Het nieuwste lid van het management team, Rick Jackson, versterkte Borland in augustus van dit jaar als senior vice president en chief marketing officer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingactiviteiten bij Borland. Jackson is afkomstig van BEA Sytems, waar hij de rol van senior vice president vervulde. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring in de softwareindustrie mee naar Borland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/372401). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.