Managed hosting door True

100% Puur en WSI Webexperts gaan samenwerken

 

100% Puur en WSI Webexperts gaan samenwerken waardoor beide bedrijven de servicegraad naar het MKB verhogen. WSI blijft actief op het gebied van webdevelopment en grafische vormgeving terwijl 100% Puur zich richt op de inhoud van een website en de communicatieve kracht.

‘De inhoud, zowel qua actualiteit als opbouw van een MKB-website, laat soms te wensen over. Dat is een gemiste kans,’ aldus Judith Huisman van 100% Puur. ‘Een ondernemer heeft vaak een goede visie op hoe het internet zijn bedrijf kan ondersteunen. Maar zij zijn minder in staat om dit in de juiste “webtaal” te vertalen. Soms door gebrek aan tijd of door onvoldoende ervaring op dit terrein. De tekstschrijvers kunnen aan de hand van de door WSI geleverde analyses samen met de ondernemer een goede flow door de tekst maken.’

Voor WSI Webexperts betekent deze samenwerking de formalisering van een langere samenwerking. ‘Natuurlijk riepen wij elkaars hulp regelmatig in. Maar nu gaan we ook actief elkaars diensten aanbieden,’ meent Tim Pellens consultant bij WSI Webexperts. WSI denkt hiermee het dienstenportfolio verder uit te breiden en de positie in het MKB te versterken. Met name wordt hiermee ingespeeld op de toenemende behoefte aan goede en flexibele content.

Om de introductie van de samenwerking kracht bij te zetten zijn de komende maanden een aantal activiteiten gepland. Ten eerste wordt de content-scan aan het MKB aangeboden, in de periode van oktober tot en met december 2004. Er worden verschillende workshops gehouden waar de aansluiting van prospect en content nader wordt belicht, maar ook de relatie met zoekmachines en content wordt toegelicht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/366933). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.