Managed hosting door True

Cartesis benoemt Didier Benchimol tot nieuwe CEO

 

De directie van Cartesis heeft Didier Benchimol aangesteld als chief executive officer om de strategische ambities van het bedrijf te kunnen realiseren. Het bedrijf heeft zich als doel gesteld om in de komende twee jaar de grootste BPM-leverancier ter wereld te worden.

Cartesis is leverancier van business performance management-oplossingen. Het bedrijf wordt ondersteund door vier grote investeerders: Advent Venture Partners, Apax Partners, CDP Capital Technology Ventures en Partech International. Deze bedrijven leveren ook afgevaardigden die plaatsnemen in de directie van Cartesis. Benichimol was al actief als directielid van het bedrijf, dat wereldwijd kantoren heeft, en begrijpt precies de behoeften van het bedrijf en diens aandeelhouders.

Benchimol heeft 20 jaar ervaring binnen technologiebedrijven. Hij richtte zich in eerdere functies specifiek op het realiseren van sterke groei en het benutten van het aanwezige potentieel van de organisaties waar hij werkzaam was. Hij heeft onder andere aan het hoofd gestaan van bedrijven als Netscape EMEA, Asymetrix EMEA (als onderdeel van de Paul Allen Group) en Mips Computer Systems. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de beursintroductie van vier bedrijven.

De aanstelling heeft als doel Cartesis’ ontwikkeling en vooruitgang te versnellen en te kunnen profiteren van de kansen die de BPM-markt, die sterk in ontwikkeling is, te bieden heeft. Cartesis wil dit gaan doen door een snellere internationale uitbreiding, samenwerking met de grootste en de beste system integrators, consultancies uit de sector en een intensivering van de relatie met klanten om daarmee een hogere klanttevredenheid te bereiken.

‘Dit is voor Cartesis een kans om te kunnen groeien in een markt die op dit moment diverse veranderingen doormaakt en investeren in het bedrijf en in het leiderschap van Didier, wat ons in staat stelt onze ambities waar te maken,’ aldus Gilles Rigal, general partner bij Apax, de voornaamste investeerder in Cartesis.

‘De BPM-markt is in volle ontwikkeling en biedt ons duidelijk de kans om een voortrekkersrol te spelen,’ aldus Didier Benchimol, CEO van Cartesis. ‘Bedrijven moeten kunnen groeien en tegelijkertijd voldoen aan veranderende regelgevingen, zoals Sarbanes-Oxley en IFRS. Cartesis lost dit complexe probleem beter op dan wie dan ook en is daarom een bedrijf dat juist op dit moment zeer succesvol kan opereren door de volledige concentratie op BPM.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/366908). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.