Managed hosting door True

Rentware en CKWhy starten joint venture Go Rent

 

Go Rent, een joint venture van Rentware en CKWhy, is een nieuw verhuurbedrijf dat via dealers pc's, notebooks en randapparatuur verhuurt. Maar ook servers, PDA's en (draadloze) netwerkinfrastructuren zijn voor korte periodes beschikbaar.

Go Rent beschikt over de grootste voorraad in Nederland en stelt deze indien gewenst binnen enkele uren vanaf bestelling beschikbaar aan dealers in Nederland. Naast de flexibele voorwaarden, garanties en mogelijkheden voor probleemloze verhuur, kan Go Rent ook zorg dragen voor de bijbehorende installatie en service - desgewenst onder de naam van de dealer.

Go Rent levert de pc’s en notebooks vanuit diverse magazijnen in geheel Nederland. Het gaat hierbij om apparatuur van A-merken, met als belangrijkste leverancier op dit moment HP. Indien gewenst kan het bedrijf een volledige ICT-infrastructuur op locatie opzetten.

Go Rent is opgericht door Rentware en CKWhy, twee organisaties die beiden al 15 jaar actief zijn in de ICT-verhuurmarkt. Rentware heeft ruime ervaring met de levering van hoge volumes, terwijl CKWhy een brede expertise heeft met service in het indirecte kanaal. Beide bedrijven bundelen hun kennis, expertise, netwerk en mankracht om met Go Rent de beste dienstverlening te kunnen leveren. Hierbij staan de belangrijkste voorwaarden voor indirecte levering centraal: snelle en probleemloze levering en service, een gespecialiseerd partnernetwerk en een flexibele en klantgerichte instelling. Go Rent combineert dit met een aantrekkelijke prijsstelling en verregaande kostentransparantie.

‘In de resellermarkt doen zich regelmatig mogelijkheden voor verhuur voor,’ zegt Rob Fenstra van Go Rent. ‘Als reseller wil je probleemloos de order door kunnen zetten. Go Rent speelt in op die behoefte met een service waarin we flexibiliteit combineren met snelheid en kwalitatieve apparatuur. Door ons landelijk netwerk van derde partijen kunnen we binnen korte tijd desnoods een volledig netwerk up-and-running hebben, volledig afgestemd op de behoefte van de huurder - met een aantrekkelijke marge voor de tussenpersoon.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/366561). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.