Managed hosting door True

BBned en Allied Data Technologies sluiten overeenkomst

 

Allied Data Technologies, leverancier van Customer Premises Equipment (CPE), heeft een overeenkomst gesloten met BBned, aanbieder van breedbanddiensten, voor de levering van CPE voor hun Voice over DSL-diensten in Nederland.

De overeenkomst betreft de levering van Voice Integrated Access Devices (IAD), genaamd CopperJet 816-2P. De eerste levering zal dit jaar plaatsvinden en er is de intentie voor een vervolgorder volgend jaar.

De overeenkomst is het directe resultaat van een intensieve samenwerking tussen BBned en Allied Data Technologies. Met de Voice IAD van Allied Data Technologies is BBned in staat, om samen met zijn partners, nieuwe diensten zoals telefoon- en Internettoegang in één pakket aan te bieden voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. BBned’s eerste gecombineerde spraak- en datadienst ‘Bellen via ADSL’ is reeds eerder dit jaar geïntroduceerd.

‘De samenwerking tussen Allied Data Technologies en BBned resulteert in een dienst waarbij gebruikers extra waarde uit hun DSL-aansluiting kunnen halen,’ aldus Arthur van den Ende, commercieel directeur van BBned. ‘Met deze nieuwe dienst kan aanzienlijk op telefoniekosten worden bespaard. BBned biedt nu de mogelijkheid aan gebruikers om spraak en data over dezelfde verbinding te realiseren, zonder dat kwaliteit van de verbinding hierdoor wordt aangetast, maar wel tegen tarieven die tot tientallen procenten lager kunnen uitpakken.’

‘Deze overeenkomst is een extra impuls voor de groei van breedband in Nederland,’ aldus Jeroen van Eersel, sales & marketing manager van Allied Data Technologies. ‘Met de CopperJet 816-2P vergroot BBned zijn competitieve voordeel bij Nederlandse service providers en zal de ontwikkeling van gecombineerde spraak- en datadiensten in Nederland verder ontplooien.’

De CopperJet 816-2P is een Voice IAD die VoATM, ADSL Annex A en Annex B ondersteunt in één product. De CopperJet 816-2P is de voorloper van de nieuwe CopperJet 16xx serie. Deze nieuwe 16xx serie biedt Voice over ATM (ELCP), Voice over IP (SIPv2 en MGCP) en ADSL/ADSL2/ADSL2+ aan, waardoor het geschikt is voor service providers die zowel ADSL-, POTS- als ISDN-spraakdiensten aanbieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/366522). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.