Managed hosting door True

Intertrade nieuwe Nederlandse auto-ID distributeur

 

Op 1 september jl. heeft Intertrade A.F. Nederland zijn deuren geopend in het Gelderse Culemborg.

Intertrade A.F. Nederland is distributeur van Auto-ID producten en onderhoudt een nauwe samenwerking met Intertrade A.F. Duitsland. Dit bedrijf is al geruime tijd de grootste distributeur op de Duitse markt. Op de Nederlandse markt zal er met integrators en resellers worden gewerkt.

Intertrade Nederland levert verschillende producten, van barcodeprinters en –scanners tot mobiele dataterminals, van alle A-merken. Daarnaast biedt Intertrade ook software aan voor het printen van barcodelabels.

Directeur Ger Walravens: ‘De filosofie van Intertrade is het bieden van een toegevoegde waarde aan onze klanten. Het snel en betrouwbaar leveren van onze producten zien wij als vanzelfsprekend. De grote kracht van Intertrade ligt echter op het gebied van marktontwikkeling. In dit kader bieden wij onze klanten programma’s op het gebied van trainingen, innovatie, lead generation en marketing. Wij nodigen de markt graag uit om met ons de uitdaging aan te gaan.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/362542). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.