Managed hosting door True

Overname Niam-TMS door ISM eCompany

 

ISM eCompany, leverancier van e-business oplossingen, maakt vandaag de overname van e-learning specialist, Niam-TMS uit Rijswijk bekend.

Door deze overname maakt ISM eCompany haar e-business portfolio door toevoeging van de e-learning suite EasyGenerator compleet. De activiteiten van Niam-TMS worden voortgezet onder de naam ISM EasyGenerator, dat per 1 september vanuit het hoofdkantoor van ISM eCompany te Rotterdam opereert. Door de recente overnames van Codim Interactive Media, Ridit Business Software en nu Niam-TMS is ISM eCompany een e-business organisatie waar 90 experts werken aan e-business en e-learning toepassingen, webapplicaties, intranet- en internetomgevingen en administratieve en logistieke backoffice-oplossingen.

'Niam-TMS heeft de afgelopen jaren zeer succesvolle e-learning oplossingen gerealiseerd op basis van de door hun ontwikkelde EasyGenerator-suite voor onder meer Dixons, TUI Nederland, Philips, Ikea, Heineken, ECT en Cito,’ aldus Karel van der Woude, managing partner ISM eCompany. ‘Dankzij de combinatie van de specifieke expertise van ISM eCompany en de e-learning know-how van Niam-TMS zijn wij in staat binnen ons product- en dienstenaanbod effectieve e-learning oplossingen voor training en opleiding van personeel via nieuwe media een duidelijke plek te geven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/360275). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

als niam zo sucsesvol is waarom is het dan failiet verklaard? en hebben ze de zwitserse vestiging expres failiet laten gaan?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.