Managed hosting door True

Actebis biedt resellers online advies

 

Als reseller bij Actebis is het mogelijk om je online te laten adviseren door één van de productadviseurs. Er is een adviestool beschikbaar voor notebooks, supplies en printers, moederborden en voedingen. Met de productadviseurs hebben resellers beschikking over een merkonafhankelijk notebook- en moederbordadvies. Daarnaast selecteren ze de juiste supplies en printers via de Hewlett-Packard adviseur en toont de Corsair adviseur de juiste voeding voor een specifiek systeem.

Dominick Joosten, Marketing en E-business Manager bij Actebis: "Veel resellers stappen over op het zoeken naar informatie en bestellen via onze webshop. Dat betekent dat wij als focus distributeur ook daar onze klanten willen voorzien van een goed advies. Natuurlijk blijft bij ons persoonlijk contact net zo belangrijk en kunnen resellers ons altijd bellen voor advies."

Actebis; Focused Distribution
Sinds begin 2010 mogen resellers van Actebis nog meer specifieke aandacht, ‘focus' verwachten. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3601852). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.