Managed hosting door True

NetApp en Fujitsu breiden partnerschap uit

 

Handen schudden

NetApp en Fujitsu hebben hun huidige partnerovereenkomst uitgebreid. NetApp wordt reseller van ETERNUS CS800 S2, de oplossing voor dataprotectie van Fujitsu. NetApp zal de voor MKB-klanten ontwikkelde ETERNUS CS800 S2-producten opnemen in zijn dataprotectieportfolio. De oplossingen worden aangeboden via de directe en indirecte verkoopkanalen van NetApp in 22 EMEA-landen. Deze aankondiging onderstreept de nieuwe fase in de langlopende samenwerking tussen de twee internationale IT-organisaties.

Organisaties uit het MKB-segment ervaren over het algemeen dezelfde mate van datagroei als grotere organisaties. Dataprotectie is een uitdaging geworden binnen veel organisaties. Klanten van NetApp kunnen nu profiteren van een schijfgebaseerde storage-oplossing die eenvoudig kan worden geïntegreerd, voor snellere backups zorgt en de efficiency van dataprotectie verbetert.

ETERNUS CS800 S2 Data Protection Appliance voorziet klanten van een heterogene storage-omgeving waarin schijfgebaseerde backups worden gededupliceerd. Daarnaast ondersteunt het systeem Disk-to-Disk-to-Tape en asynchrone replicatie voor backups op afstand.

"Onze partnerovereenkomst heeft de IT-infrastructuren van onze gezamenlijke klanten al flexibeler en efficiënter gemaakt dankzij ons aanbod voor virtualisatie-, SAP-, Oracle- en Microsoft-omgevingen. Wij zijn blij dat we onze klanten nu een compleet vernieuwde oplossing voor dataprotectie kunnen bieden", zegt Jens-Peter Seick, Senior Vice President Data Center Systems bij Fujitsu Technology Solutions.

"Het aanbod van ETERNUS CS800 S2 biedt mooie mogelijkheden voor zowel MKB-klanten als partners van NetApp", zegt Andreas König, Senior Vice President en General Manager EMEA bij NetApp. "Wij zijn verheugd om onze samenwerking te zien groeien en zijn blij dat we onze klanten meer keus kunnen geven op het gebied van dataprotectie binnen een NetApp-omgeving."

Prijzen en beschikbaarheid
De Fujitsu ETERNUS CS800 S2-oplossing is verkrijgbaar via NetApp en zijn resellers vanaf 12 november 2010. De vanafprijzen zijn € 64.060 voor het basissysteem en € 103.261 voor het performance-systeem. Het instapmodel is verkrijgbaar vanaf € 9.947. De reseller-overeenkomst geldt in 22 landen in EMEA. Installatie en support lopen via Fujitsu Technology Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3594929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.