Managed hosting door True

Adobe sluit partnerovereenkomst met CIBER Nederland

 

Adobe Systems Incorporated heeft CIBER Nederland benoemd tot Level II partner voor zijn Server-producten in Nederland.

In het kader van deze samenwerking levert CIBER Adobe Server Solutions op basis van het Intelligent Document Platform aan zijn klanten en levert het bedrijf ondersteunende diensten voor Adobe’s bedrijfstoepassingen. Adobe en CIBER gaan intensief samenwerken om de verkoop en marketing van Adobe’s Server-producten te stimuleren. Deze oplossingen helpen organisaties om documenten te beheren tijdens de volledige levenscyclus en documentprocessen te vereenvoudigen, doordat ze een volledig platform voor documentmanagement bieden.

‘Deze samenwerking met Adobe is in lijn met onze bedrijfsvisie en marketingstrategie,’ aldus Tom Steenbakkers, account manager bij CIBER Nederland. ‘CIBER is gespecialiseerd in het ontsluiten van (digitale) bedrijfsinformatie. Onze klanten profiteren van een geïntegreerde aanpak als het gaat om enterprise-informatieprocessen. Daarom werken wij samen met marktleiders die standaardoplossingen bieden. De ‘Intelligent Document’-oplossingen van CIBER zijn gebaseerd op het Adobe Intelligent Document Platform. Deze serveroplossing is een aanvulling op onze bedrijfsoplossingen op basis van onder andere SAP en Oracle. Daardoor kunnen wij toegevoegde waarde blijven bieden aan onze klanten. De eerste projecten met Adobe laten zien dat we hierin geslaagd zijn.’

‘CIBER is gespecialiseerd op het gebied van informatieontsluiting en het ondersteunen van administratieve bedrijfsprocessen in Nederland,’ aldus Rolf van Wanrooy, country manager Adobe Systems Benelux. ‘Bovendien heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een uitstekend trackrecord aan klanten opgebouwd voor de afzet van innovatieve enterprise-oplossingen. In lijn met de actuele ontwikkelingen op het gebied van e-government en eForms-initiatieven verwachten we een aanzienlijke groei van onze activiteiten binnen ondernemingen en overheden. We zijn ervan overtuigd dat CIBER ons kan helpen onze positie in dit segment verder te versterken, en toegevoegde waarde kan bieden aan bestaande klanten op basis van krachtige enterpise-systemen, zoals SAP en Oracle. Met name de partnerovereenkomst die Adobe en SAP hebben gesloten, stelt CIBER in staat om hun SAP klanten nog meer innovatieve gecombineerde oplossingen te bieden.’

‘Onze zakenpartners zijn op zoek naar nieuwe technologieën en oplossingen die de kosten van schriftelijke communicatie, zowel in elektronische als in papieren vorm, terugbrengen en de communicatiestroom van hun klanten efficiënter maken,’ aldus Roel-Jan Mouw, marketing manager Adobe Systems Benelux. ‘De samenwerking met CIBER maakt het mogelijk om deze belangrijke projecten bij onze klanten tot een succes te maken. Adobe’s betrouwbare enterprise-oplossingen en de ervaring van CIBER vormen voor onze klanten een ijzersterke combinatie’.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/350173). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.