Managed hosting door True

Quote Components verlengt actie 'BuitenGeWoon'

 

Quote Components geeft resellers langer de kans om te sparen voor cadeaukaarten van Intratuin en/of Praxis. Met de actie 'BuitenGeWoon', die begin juli begon, is iedere reseller in staat om te sparen met de verkoop van OEM-software van Micrsosoft.

Door de aanschaf van OEM-software van Microsoft spaart de dealer geheel automatisch in de maanden juli, augustus en september. De actie is laagdrempelig opgezet waardoor nagenoeg iedere dealer in aanmerking kan komen voor een cadeaukaart.

De eerste resellers kunnen hun tuin al aardig opknappen, maar sparen liever door voor de grote verbouwing in huis en tuin. De actie duurt nog tot en met eind september, dus is er tijd genoeg om te sparen voor die mooie palm in de tuin of voor die nieuwe badkamer die nog op hun lijstje staat.

"Iedere maandagmiddag wordt door een groot deel van de resellers de actuele stand bekeken", zegt marketing manager Jeroen Holl. "Bovendien zien we een toename van nieuwe klanten door deze spaaractie."

Meer info over de actie op www.quote.nl/buitengewoon.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3448362). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.