Managed hosting door True

Avanade en Accenture Microsoft-partner van het jaar

 

Avanade, aanbieder van zakelijke technologiediensten, en Accenture hebben voor de zesde keer de 'Enterprise Partner of the Year'-prijs ontvangen. Beide organisaties zijn voor het derde jaar op rij geselecteerd voor deze prijs.

Microsoft heeft de IT-dienstverleners geselecteerd uit een breed partnernetwerk waarin verschillende organisaties verenigd zijn die oplossingen bieden voor en op het Microsoft-platform.

In het afgelopen decennia hebben Avanade en Accenture wereldwijd samengewerkt aan ruim 5000 Microsoft-projecten en meer dan 100 industriespecifieke oplossingen ontwikkeld. De twee IT-dienstverleners hebben gezamenlijk meer dan 50.000 Microsoft-experts in dienst, verdeeld over de hele wereld. De Avanade-consultants hebben meer dan 13.000 Microsoft-certificaten en bezitten hiermee het hoogste aantal certificaten per medewerker in vergelijking met andere dienstverleners.

"Avanade en Accenture onderscheiden zich ten opzichte van onze andere partners door deze Enterprise Partner-titel voor de zesde keer in ontvangst te nemen", zegt Simon Witts, corporate vicepresident, Enterprise & Partner Group bij Microsoft. "Beide organisaties zijn goed gepositioneerd voor de toekomst en continu bezig met ontwikkelingen en vernieuwingen op het Microsoft-platform. Daarnaast zijn ze marktleider op het gebied van Microsoft cloudgebaseerde oplossingen en diensten. Met de inzet van deze dienstverlening ondersteunen ze andere bedrijven bij het vinden van nieuwe manieren om kosten te besparen, flexibiliteit te vergroten en performance te verbeteren."

"Ons wereldwijde expertteam is al tien jaar toegewijd aan onze klanten om hen te helpen met het behalen van de beste resultaten op het Microsoft-platform', aldus André Huizing, General Manager van Avanade Nederland. "In Nederland hebben we ruim 200 Microsoft-experts die ervoor zorgen dat onze klanten - inmiddels ruim 100 - altijd up-to-date zijn, worden voorzien van het juiste advies en het beloofde resultaat hen toekomt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3445451). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.