Managed hosting door True

Twee onderdelen IT Solution Partners failliet

 

Een aantal onderdelen van dienstverlener IT Solution Partners uit Amsterdam zijn failliet verklaard, zo melden diverse juridische sites.

Het onderdeel It Solution Partners Development bv, handelend onder de naam It Solution Partners Information Management, is op fles gegaan. Ook It Solution Partners Managed Services bv, handelend onder de naam It Solution Partners Infra services, is failliet. ITSP is onder andere partner van Microsoft, Oracle, IBM en Avaya. 

IT Solution Partners meldt in een persbericht dat ondanks de groei van de afgelopen jaren toch behoorlijk geraakt is door de crisis van de afgelopen 2 jaar. "De organisatie is daarom een nieuwe lijn ingeslagen waarbij de nadruk ligt op de versterking aan de achterkant en meer structuur. Eén van de maatregelen hierin is ook een andere structuur van de verschillende BV's. Door de crisis hebben drie BV's achterstanden opgebouwd. ITSP heeft daarom besloten ITSP Development, ITSP Managed Services en ITSP Education te liquideren en de zes gezonde zusterbedrijven te fuseren. De klanten van ITSP worden nu door één organisatie bediend. Door nog meer te focussen op de kerncompetenties en te opereren vanuit één bedrijf verwacht het bedrijf sterker te staan en krachtiger mee te kunnen liften met de kansen die de markt biedt. De komende jaren ligt de kern van de strategie op focus en op stabiliteit. Binnen vijf jaar verwachten ITSP uit te groeien tot één van de top-3 partners van Microsoft in Nederland. Voor de klanten is er nu meer continuïteit en één aanspreekpunt. Met deze stappen zal ITSP haar relaties beter kunnen bedienen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3355450). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Het was te verwachten. De manier waarop de directie omgaat met haar leveranciers en personeel verdient geen schoonheidsprijs. Er is mijn inziens maar een lachende derde: Dhr. S. Safarghandi zelf: het geld verschuiven tussen de vele BV's en (wij) als leveranciers kunnen fluiten naar ons geld.

Hoop dat de curator dit tot de bodem uitzoekt.

En ondertussen bestaat IT Solution Partners Staffing B.V. ook niet meer.
Men heeft de naam van de markt gehaald. IT Solution Partners Staffing B.V. heeft haar naam aangepast in Briljant Contracts B.V. met dezelfde eigenaar: Dhr. S. Safarghandi.

http://jure.nl/bn3607 zegt genoeg volgens mij.

ik proef een kleine hetse..... van mijnheer Richard. Lijkt mij dat Channelweb zachtjes aan eens wat meer de reacties moet beoordeeld op nut en toepassing. Ik zie staats vaker, met name bij faillisementen dat er annoniem of alleen met een voornaam gereageerd wordt.

Begin een beetje genoeg te krijgen van dit klakkeloos reageren. Channeweb doe er wat aan.

Zowel de reactie van Dhr. Zwart op het Veld als "Richard" zijn te begrijpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe men binnen de organisatie IT Solution Partners (of Briljant Contracts) werkt en hoe men niet of slecht omgaat met gemaakte afspraken. Als leverancier kun je fluiten naar je geld, al begreep ik dat er ook een hoop medewerkers niet of veelste laat betaald zijn. Er zijn binnen deze organisatie grote problemen (zie bericht van "Richard" en het "gerucht gaat" dat er eenn grote achterstand op gebied van pensioenen is) en denk daarom dat de enige toegevoegde waarde van dit soort reacties is dat men goed op zijn hoede moet zijn als men zaken doet met deze club. Dat is denk ik tevens de verklaring waarom het gehele (sr) management weg is.

Als kantekening wil k wel maken dat de mensen welke voor de directie werkt, alles doen wat in hun macht ligt om klanten te helpen. Of te wel: de mensen zijn van goede wil. Het is jammer dat de directie echter niet doet wat men zegt en dat hierdoor een hoop mensen / bedrijven de dupe zijn.

Aan Channelweb: wellicht interessant om iets van wederhoor toe te voegen vanuit IT Solution Partners/Briljant Contracts / Dhr. Safaraghandi

Dhr. de Vries heeft mijn inziens gelijk. Bijna iedereen weet dat het goed mis gaat bij de directie, maar om van 1 kant modder te gooien is ook alles behalve dan netjes. Ben wel erg nieuwsgierig met wat voor officiele reactie IT Solution Partners of de directie gaat komen op dit soort aantijgingen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.