Managed hosting door True

Dimension Data laat sterke halfjaarcijfers zien

 

Dimension Data maakt zijn halfjaarcijfers bekend. In de zes maanden tot 31 maart 2010 boekte het bedrijf een omzet van 2,2 miljard dollar. Dat is een stijging van 11,1 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

De operationele winst steeg met 21 procent naar 107,5 miljoen dollar. De operationele marge bedroeg vijf procent tegen 4,6 procent in het eerste half jaar van 2009 (voor buitengewone lasten)1. De verbetering van de operationele marge kwam door een betere brutomarge dankzij een grotere bijdrage van Services en een effectieve beheersing van overheadkosten. De winst per aandeel nam met twintig procent toe naar 4,2 dollarcent. De groep sloot het eerste half jaar af met 493 miljoen dollar in kas.
Brett Dawson, CEO van Dimension Data: "Wij zijn optimistisch over onze marktpositie en geloven dat er een omslag in de markt gaande is. Klanten zijn bereid te investeren in IT en diensten. Wij blijven daarom investeren in mensen en middelen om aan de vraag te voldoen en onze Services-strategie te versnellen. Wij voorzien dat de tweede helft van 2010 verder herstel van klantbestedingen laat zien. We zijn ervan overtuigd dat onze omzetdoelen in ‘constant currency' voor heel 2010 haalbaar zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3353242). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.