Managed hosting door True

PC-Ware betreedt Noord-Afrikaanse markt

 

Met de oprichting van een vestiging in Algiers, Algerije (Noord-Afrika) breidt PC-Ware internationaal verder uit. Het dienstenaanbod van de onderneming is gericht datacenters en software gerelateerde dienstverlening.

"Onze beslissing om toe te treden tot de Algerijnse markt is een gevolg van de behoeften van onze klanten. Als één van de grootste olie-en gas-exporterende landen ter wereld zal Algerije een spannende markt blijven voor onze wereldwijd opererende klanten uit de olie-industrie - en dus ook voor ons ", zegt Klaus Elsbacher, ceo van PC-Ware.

Het portfolio van PC-Ware Noord-Afrika zal bestaan uit licensing en gerelateerde dienstverlening. Naast de telecommunicatie-, olie- en gasindustrie, wil de PC-Ware vestiging actief deelnemen aan de ontwikkelingsstrategie van publieke ict in Algerije met het verstrekken van ondersteuning, deskundigheid en ervaring.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3172206). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.