Managed hosting door True

Kwik-Fit Nederland kiest voor virtualisatie met SCC

 

Steeds meer organisaties kiezen voor virtualisatie in de ICT-infrastructuur. Kwik-Fit Nederland heeft ook voor deze oplossing gekozen en werkt hiervoor samen met SCC uit Bodegraven.

De automatisering van Kwik-Fit Nederland wordt gecoördineerd vanuit het Centraal Kantoor in Harderwijk. De ICT afdeling, onder aanvoering van ICT Manager René ten Hove heeft na onderzoek besloten een deel van het serverpark te virtualiseren. Het doel is beter om te gaan met resources en grotere flexibiliteit in de ICT-behoefte te creëren.

Naar aanleiding van deze beslissing heeft een Pre-Sales Consultant van SCC gesprekken met Kwik-Fit gevoerd om informatie te verzamelen voor een gedegen advies. Na twee aanbiedingsrondes heeft Kwik-Fit de order voor het virtualisatieplatform inclusief de installatie, gegund aan SCC. René ten Hove zegt hierover: "De goede combinatie van een gedegen advies, meedenken in mogelijkheden en een scherpe prijs liggen ten grondslag aan deze beslissing".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3130587). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.