Managed hosting door True

Eurofiber en Simac sluiten partnerovereenkomst

 

Eurofiber en Simac ICT Nederland hebben onlangs een partnerovereenkomst afgesloten.

Simac ICT Nederland bouwt en beheert ICT-infrastructuren voor middelgrote en grote organisaties. Het bedrijf gaat de op glasvezel gebaseerde verbindingen van Eurofiber integreren in de verschillende infrastructuuroplossingen die het voor zijn klanten realiseert. Eurofiber en Simac ICT Nederland werkten al eerder met succes samen in projecten, bijvoorbeeld voor franchiseorganisatie ‘De Hypotheker'. De samenwerking krijgt nu gestalte in een partnerovereenkomst.

Simac is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en een uitstekende reputatie, dat zeer actief is in de markt van ICT-infrastructuur- en applicatiebeheer. Alex Goldblum, directeur van Eurofiber, vindt de samenwerking tussen Simac en Eurofiber een uitstekende match. Hij verklaart: "We hebben niet alleen ons streven naar hoge kwaliteit en langdurige relaties met klanten gemeen. Door generieke ict-dienstverlening te koppelen aan een aantal nicheapplicaties, heeft Simac een sterke positie verworven in diverse segmenten, waaronder manufacturing, insurance, onderwijs, zorg en retail. Met name de laatste drie zijn ook voor ons focussegmenten. Simac is dus in veel opzichten een bijzonder interessante partner."

Bernard Dortmans, algemeen directeur van Simac ICT Nederland heeft eveneens grote verwachtingen van de samenwerking tussen beide bedrijven, zo zegt hij. "We willen onze klanten stabiele datacommunicatieverbindingen bieden, maar ook flexibel zijn in het type verbinding dat we toepassen. In tegenstelling tot andere leveranciers laat Eurofiber ons helemaal vrij in de keuze van de verbinding. We kunnen die inrichten zoals wij dat willen. Daarmee zijn we in staat zowel zeer betrouwbare als perfect passende infrastructuuroplossingen voor onze klanten te bouwen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3129022). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.