Managed hosting door True

SCC Nederland splitst orgainsatie op

 

Met ingang van 1 november zal service provider SCC een nieuwe koers gaan varen en worden de Enterprise Solutions en Volume Services nadrukkelijk gescheiden.

Dit betekent dat er twee sales directeuren worden benoemd welke rechtstreeks zullen rapporteren aan Milfred Hart, Managing Director SCH Benelux. Ghaliel Brakenhoff zal in de rol van Sales Director Enterprise Solutions verder vorm gaan geven aan de value propositie van SCC. Patrick Callahan zal in de rol van Sales Directeur Volume Services verder invulling geven aan de volume- en websales activiteiten van SCC.

Ghaliel is al enige maanden aan boord bij SCC en droeg reeds als Business Unit Manager de verantwoording voor de value propositie. Patrick Callahan was voorheen Sales Manager voor de web- en telesales activiteiten van SCC en heeft de uitdaging om bij zijn voormalig Bodegraafse werkgever aan de slag te gaan met beide handen aangepakt.

Milfred Hart: "Het is een logische stap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en de fase waar we nu in zitten. Ik ben ervan overtuigd dat beide nieuwe sales directors met hun drive en ervaring in staat zullen zijn om de ambitie die wij als onderneming hebben waar te maken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3128413). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.