Managed hosting door True

Westcon Security zorgt opnieuw voor vuurwerk

 

Geheel volgens traditie, lanceert Westcon voor het derde achtereenvolgende jaar haar inmiddels vermaarde Vuurwerk-actie.

Deze in samenwerking met Juniper Networks opgezette promotie, waarbij resellers vuurwerkwaardebonnen kunnen verdienen op basis van de Juniper Networks omzet, blijkt iedere jaar weer een groot succes.

Het principe is gebaseerd op boter bij de vis; hoe meer Juniper Networks omzet er gegenereerd wordt tot en met 18 december 2009, en wordt ingekocht bij Westcon Security, hoe meer vuurwerk er door de partner met Nieuwjaar gratis kan worden afgestoken.

"Als try-out geven we dit jaar ook een vuurwerkbon weg bij een serieuze aanvraag van een Juniper Networks offerte" , zegt Sander Nieuwstraten, Managing Director van Westcon Security Nederland. "Hiermee willen we resellers prikkelen om eens kennis te maken met de concurrerende prijsstellingen van Westcon Security voor Juniper Networks producten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3128378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.