Managed hosting door True

Iron Mountain breidt activiteiten in Benelux uit

 

Iron Mountain breidt zijn aanwezigheid in de Benelux uit met de opening van een nieuw Records Center. Het nieuwe pand op Kraaiven Business Park in Tilburg zal naar verwachting in februari 2010 operationeel zijn.

Het nieuwe Records Center zal in eerste instantie 8.605 vierkante meter aan opslagruimte beslaan en 350 vierkante meter aan kantoorruimte. Het bedrijf heeft een optie op een aanvullende 6.700 vierkante meter bedrijfsruimte. Met de nieuwe locatie kan Iron Mountain inspelen op de toenemende vraag naar betrouwbare informatie- en documentmanagementdiensten.

Iron Mountain koos onder meer voor Tilburg vanwege de centrale ligging van de locatie in de Benelux. "We rusten het gebouw uit met hoogwaardige technologie en beveiligingsvoorzieningen, zodat documenten veilig op te slaan zijn bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid", zegt Ad Wijnhoven, Managing Director van Iron Mountain Benelux. "Dit is cruciaal voor het leveren van optimale service aan onze klanten."

Organisaties kunnen in de Records Centers van Iron Mountain belangrijke documenten als contracten, belastingpapieren en boekhoudgegevens opslaan. Zo kunnen ze voldoen aan de geldende eisen op het gebied van archiefbeheer en boekhoudkundige compliance. Als specialist in informatiebeheer richt Iron Mountain zich op het opslaan, sorteren en archiveren van fysieke documenten. Dit gebeurt op basis van strikte beveiligingsregels. Iron Mountain beschikt over een eigen transportorganisatie voor het ophalen en brengen van documenten. Voor klanten die hun documenten willen digitaliseren of die regelmatige toegang tot documenten willen hebben, heeft Iron Mountain Document Management-oplossingen. Deze oplossingen omvatten de gehele levenscyclus van actieve bestanden en combineren fysieke opslag, imaging en digitale opslag.

Het complex in Tilburg is ontwikkeld door HVBM Vastgoed in Tilburg. De afdeling Logistics van Jones Lang LaSalle bemiddelde namens huurder Iron Mountain Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3128289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.