Managed hosting door True

Avaya certificeert IT Solutions Partners

 

Avaya, leverancier van communicatie oplossingen ten behoeve van de zakelijke markt, heeft IT Solution Partners (ITSP) de Silver Business Partner status toegekend.

Door de diepgaande kennis van de oplossingen van Avaya en Microsoft te combineren, kan ITSP haar klanten een unieke oplossing bieden. Melvin Harmsen, Regional Channel Manager bij Avaya: "De certificering van ITSP als Avaya Silver Business Partner is een bekroning op de investering die het bedrijf heeft gedaan in kennis van de Avaya oplossingen. Deze kennis gecombineerd met de ervaring op het gebied van applicaties en IT-infrastructuren maakt ITSP voor Avaya een strategische partner. Ik zie er dan ook naar uit deze samenwerking komende tijd succesvol uit te bouwen."

Jochem Steman, verantwoordelijk voor de business unit Infra Services binnen ITSP: "Met deze status onderscheidt ITSP zich in kwaliteit. ITSP heeft een gedegen oplossingsgerichte en complete aanpak  om zo doelstellingen van onze relaties verder te ondersteunen. Door de oplossingen van Avaya te combineren met de sterk aanwezige Microsoft kennis, zijn wij in staat om conventionele telefonie oplossingen te vervangen of op te waarderen naar Unified Communications oplossingen. Hiermee kunnen we bij onze relaties de communicatiekosten verlagen en de productiviteit verhogen".

De business unit Infra Services van ITSP is gespecialiseerd in het leveren van infrastructurele producten en diensten in voortrajecten, implementaties, ondersteuning, beheer en outsource vraagstukken. Specialismen zijn consultancy, architectuur adviezen, diepgaande kennis van infrastructurele vraagstukken rondom consolidatie, virtualisatie en Unified Communications. Hiermee brengt ITSP de traditionele telefonie en IT bij elkaar. ITSP is het aanspreekpunt voor infrastructuur en andere ICT diensten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3120021). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.