Managed hosting door True

Justitie kiest weer voor Scholten Awater

 

Na de drie al eerder gegunde percelen, heeft Scholten Awater nu ook het perceel Networking & Security gegund gekregen binnen de door het Ministerie van Justitie uitgeschreven tender voor het leveren van hardware, inclusief direct daaraan gerelateerde dienstverlening.

Bij de gunning is veel belang gehecht aan de aanwezige kennis, certificering en ervaring op het gebied van Networking & Security. Scholten Awater is hiernaast uitstekend in staat gebleken de prijsstelling, levertijd en dienstverlening optimaal aan te laten sluiten op de behoeften van het Ministerie van Justitie. Op basis hiervan heeft het Ministerie van Justitie Scholten Awater geselecteerd voor het perceel Networking & Security.

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater:" Voor Scholten Awater is het Ministerie van Justitie een strategische klant. Wij zijn er bijzonder trots op dat we, na eerdere gunning van 3 van de 5 percelen, ook een 4e perceel gegund hebben gekregen. Het is een absolute bevestiging van onze sterke positie als grootste hardware- leverancier. Dit perceel, Networking & Security, geeft bovendien goede focus op de breedte van ons hardware en dienstenportfolio. Een betere referentie op dit gebied is nauwelijks te wensen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3084110). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.