Managed hosting door True

Scholten Awater breidt distributiecentrum uit

 

Tot op heden wordt de fysieke distributie en alle logistieke en technische diensten van Scholten Awater vanuit één EDC verzorgd. Het volume van producten en leveranties is de afgelopen jaren zeer sterk gegroeid. Ook is er een forse groei in het verzorgen van diensten op hardware voor de klanten van Scholten Awater. Dit heeft Scholten Awater doen besluiten haar distributiecentrum uit te breiden.

Dichtbij de huidige locatie is een tweede locatie gevonden. Met deze uitbreiding zal het DC-oppervlakte in totaal van 15.000 m² naar 23.000 m² gaan. Dit alles om klanten nu, maar vooral in de nabije toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Op deze locatie bevindt zich een zeer uitgebreide pre-installatie ruimte die volledig ESD veilig is ingericht. Scholten Awater is nu nog beter ingericht om pre-installaties te verzorgen van het imagen van werkplekken tot en met de configuratie van zeer zware serversystemen.

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: "Naast uitbreiding waardoor onze verdere groei van volume mogelijk is, betekent deze tweede locatie bovenal een grote stap voorwaarts op onze mogelijkheden van pre-installatiediensten. Pre-installatie van werkplekken is nu nóg verder geautomatiseerd en de capaciteit daarvan is verdubbeld. Bovendien is pre-installatie van vooral de grotere servers en storage sterk groeiend en we kunnen nu datacentres dus nog beter en nog sneller bedienen met kant-en-klare on-demand configuraties."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3079160). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.