Managed hosting door True

Unisys en Fujitsu Services verschalken HP en Deloitte

 

Unisys en Fujitsu Services zijn op de jaarlijkse ranglijst van de honderd beste adviesbedrijven van Nederland, de Incompany 100, gestegen naar respectievelijk de eerste en de tweede plaats. Daarmee passeren de bedrijven de nummers een en twee van vorig jaar, HP en Deloitte Consulting.

Fujitsu Services eindigde in de afgelopen jaren al in de top 10 van de lijst, maar stijgt dit jaar door naar de tweede plaats, achter Unisys en voor de nummers 1 en 2 van de afgelopen jaren, HP en Deloitte Consulting. De 247 adviesbedrijven op de shortlist zijn door hun klanten beoordeeld op zestien aspecten, onderverdeeld in de categorieën 'knowhow', 'prijs', 'service' en 'resultaat'.

In opdracht van Vondel Publications houdt onderzoeksbureau Blauw Research ieder jaar een groot onderzoek onder zakelijke beslissers naar hun tevredenheid over adviesbedrijven in Nederland. Dit jaar hebben in totaal 4.164 beslissers aan het online-onderzoek deelgenomen. Alle ondervraagden zijn in de afgelopen twee jaar betrokken geweest bij de inschakeling van externe adviseurs op één of meer van de volgende gebieden: accountancy en belastingadvies, IT, business finance, verzekeringen, management en organisatie, HR, advocatuur en notariaat, private banking en corporate finance.

"Fujitsu Services is zeer verheugd met de uitverkiezing, die de inspanningen van het afgelopen jaar onderstreept", zegt Menno Rasker, Manager IT Consultancy bij Fujitsu Services. "Wij hebben onze consultancytak in het afgelopen jaar sterk uitgebreid, om nog beter aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen. Ook in de komende maanden hopen we nog een aantal kwalitatief sterke nieuwe professionals aan te nemen, zodat we onze (nieuwe) klanten nog beter kunnen bedienen. Fujitsu Services streeft naar een langetermijnrelatie, vanuit een lean-benadering en met een sterke focus op waardetoevoeging voor de business van de klant. Samen met de expertise van ons team en onze kwalitatief onderscheidende oplossingen op het gebied van Managed Services, Werkplekbeheer & Servicedesk en IT Outsourcing spreekt deze benadering onze klanten klaarblijkelijk zeer aan." De klanten van Fujitsu Services - zakelijke beslissers in het midden- en grootbedrijf - waardeerden de dienstverlening van het bedrijf met een rapportcijfer van 7,22.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3078122). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.