Managed hosting door True

StartReady en Ricoh Nederland gaan samenwerken

 

Ricoh Nederland, leverancier van ict- en documentoplossingen, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met StartReady, leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde appliances.

Gezamenlijk hebben beide partijen een snel te implementeren documentmanagement oplossing ontwikkeld. De oplossing bestaat uit een hardware box van StartReady waarop Document Store, de documentmanagement software van Ricoh al is geconfigureerd. Met Document Store komen printerdocumenten via het SharePoint-platform van Microsoft direct terecht in een digitale bibliotheek. In de toekomst wordt ook andere Ricoh-software beschikbaar gemaakt op de appliance.

Het voornaamste voordeel van de documentmanagement appliance is dat de oplossing 'plug and play' bij een klant geïnstalleerd kan worden, waardoor de implementatietijd minimaal is. Verder wordt de oplossing door StartReady en Ricoh op afstand beheerd, waardoor beheerinspanningen voor klanten mimimaal zijn. Dit maakt de oplossing vooral geschikt voor bedrijven en instellingen die zelf geen ict-beheerder in dienst hebben of die willen besparen op implementatiekosten van traditionele documentmanagement-oplossingen.

Lucas Wensing van StartReady: "Bedrijven kunnen zich nu concentreren op de primaire taken van de bedrijfsvoering rondom het document intensieve bedrijfsproces. We leveren een configureerbaar en schaalbaar documentmanagement platform, dat volledig geïntegreerd is met de scan- en printtechnologie van de multifunctionele producten van Ricoh. De overeenkomst met Ricoh toont ook aan dat ons appliance-concept, waarbij we hardware,software en beheer integreren tot één kant-en-klaar product, toepasbaar is voor zeer diverse software-implementaties. Naast Unified Communications' en 'Enterprise Search' hebben we hiermee ook documentmanagementoplossingen aan ons appliance-portfolio toegevoegd."

Hans Drevel van Ricoh: "Samen met StartReady hebben we een goede propositie voor bedrijven en instellingen ontwikkeld die op zoek zijn naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor documentmanagement. Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat deze heel goed aansluit bij de wensen en eisen van bedrijven en instellingen van het midden- en kleinbedrijf."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3026815). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.