Managed hosting door True

Westcon Nederland blijft 3Com-distributeur

 

3Com blijft in Nederland zaken doen met distributeur Westcon. In België heeft de netwerkleverancier wel afscheid genomen van Westcon. Als verklaring wordt gegeven dat de distributeur te weinig toegevoegde waarde bood.

Thuur Tonnaer van Westcon Nederland reageert verbaasd op het nieuws dat 3Com in België niet langer met Westcon werkt. "Onze relatie met 3Com Nederland is nog altijd goed."

Ook Bart Ankoné van 3Com laat weten dat het in Nederland "business as usual" is. "Deze beslissing heeft alleen gevolgen voor onze relatie in België, die in feite alleen op papier bestond. We hebben jaren geleden een Benelux-contract gesloten met Westcon maar de activiteiten zijn in België nooit echt opgestart."

3Com werkt in Nederland met drie distributeurs: Ingram Micro, Tech Data en Westcon. De laatste wordt volgens Ankoné alleen ingezet voor grote projecten, terwijl de concurrenten ook de 'run-rate' doen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2971066). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.