Managed hosting door True

Cisco breidt kredietondersteuning uit

 

Cisco breidt zijn kredietondersteuning voor partners uit. Cisco breidt vanaf 1 juni zijn financieringstermijn uit van zestig dagen naar negentig dagen, zodat partners meer tijd hebben om het geleende geld terug te betalen.

Dit maakte de netwerkleverancier bekend op de Cisco Partner Summit 2009 in Boston. Resellers kunnen bij de verkoop van Cisco-technologie aanspraak maken op financiering via Cisco Capital tegen nul procent rente. Keith Goodwin, channelbaas bij Cisco: "Alle Cisco-partners krijgen de mogelijkheid een lening aan te gaan met een financieringstermijn van 90 dagen. Deze stap is onderdeel van Cisco's stimuleringspakket voor partners. Meer Cisco-partners moeten hiervan gebruikmaken. Ik zie al een duidelijke groei van het aantal partnerdeals via Cisco Finance. 34 procent van de aankopen loopt al via Cisco Capital Financering."

Cisco zegt dat er sinds oktober 2008 voor twee miljard dollar aan omzet is gehaald dankzij het renteloze 'channel financing programm'. Partners zagen hun verkoop groeien met twintig procent. De grootte van deals neemt met 30 procent toe als er gebruik wordt gemaakt van Cisco Capital, aldus Goodwin.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2962012). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.