Managed hosting door True

PC-WARE wordt aggregator partner van VMware

 

ICT-dienstverlener PC-WARE wordt aggregator partner van het VMware VSPP programma. De leverancier hoopt dat PC-WARE de verkoop van zijn cloud computing en gehoste virtualisatie-oplossingen in EMEA kan bevorderen.

De aggregatorstatus maakt PC-WARE  flexibeler in het aanbieden van producten en services van VMware on-demand oplossingen. "IT-organisaties lijken investeringen in het huidige financiële klimaat te vermijden. PC-WARE zal een belangrijke partner zijn voor het bevorderen van onze oplossingen in EMEA. Bij eigen klanten, maar ook bij resellers in de regio", zegt Andy Hunt, vice president EMEA channels, VMware.

VSPP is een licentiemodel  waarmee service providers een virtuele infrastructuur kunnen bouwen en deze aanpassen om klanten virtuele machines te huur aanbieden op maandelijkse basis. De hosting providers krijgen toegang tot een VMware service platform dat de meest voorkomende VMware toepassingen ondersteunt en integreert met mobiele features. Bovendien kunnen service en hosting providers VMware technologieën via SaaS bundelen met andere producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2949038). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.