Managed hosting door True

Motiv start tweede datacenter via KPN

 

Motiv, leverancier van innovatieve ICT-oplossingen en --diensten met een bijzondere nadruk op beveiliging van systemen en gegevens, heeft een tweede cybercenter in gebruik genomen voor de levering van het pakket managed services.

Met de nieuwe locatie beschikt Motiv over een volledig redundante omgeving voor het aanbieden van het Motiv Managed Security Services-portfolio en de nieuwe dienst Motiv Application Services. De dubbel uitgevoerde cybercentra van Motiv voldoen aan de belangrijkste eisen van klanten voor beschikbaarheid, beheer en beveiliging van hun systemen en applicaties.

Motiv Managed Security Services, een breed aanbod van beheerde beveiligingsdiensten, nemen klanten de zorg voor beveiliging uit handen. Het portfolio bestaat uit vijf verschillende diensten: managed firewall/intrusion detection & prevention, managed telewerken, managed e-mail security, managed websurfen en managed secure hosting. Het tweede cybercenter stelt Motiv in staat dit portfolio verder uit te breiden, maar ook om nieuwe diensten te ontwikkelen. Zo introduceerde het bedrijf Motiv Managed Application Services. Hierbij host, onderhoudt en beheert Motiv bedrijfskritische applicaties voor klanten in de cybercentra.

Vincent Kalkhoven, operationeel directeur en medeoprichter van Motiv: "Beveiliging blijft vragen om geconcentreerde aandacht. In de huidige economie zullen ondernemingen hun tijd en energie liever steken in het versterken van de bedrijfscontinuïteit. Daarom zoeken zij partners die over de benodigde ervaring en expertise beschikken om de hosting en beveiliging van systemen en applicaties over te nemen. Zij vragen daarbij natuurlijk om waarborgen voor beheer, onderhoud en beschikbaarheid. Met het tweede cybercenter, dat we ingericht hebben in een datacenter van KPN, kunnen we daar garanties voor afgeven."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2918154). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.