Managed hosting door True

Verdachte fraudeur ICT Automatisering zit vast

 

De medewerker van ICT Automatisering die verdacht wordt van het verduisteren van 2,5 miljoen euro zit vast. Dat heeft de Rotterdamse rechtbank bekendgemaakt.

De medewerker van ict-dienstverlener ICT Automatisering die verdacht wordt van het plegen van een miljoenenfraude is opgepakt. Dat heeft de Rotterdamse rechtbank dinsdag 3 februari 2009 bekendgemaakt. De Rotterdamse persofficier laat weten dat het om een man gaat. Eerder liet ceo Bram Schot doorschemeren dat het om een personeelslid van de administratie ging.

De Barendrechtse dienstverlener en softwareontwikkelaar maakte vrijdag 30 januari 2009 bekend dat het in 2008 slachtoffer is geworden van een miljoenenfraude. Een medewerker wordt verdacht van het wegsluizen van 2,5 miljoen euro en is op staande voet ontslagen.

De dienstverlener denkt dat het om een individuele actie gaat en verwacht niet dat andere werknemers bij de fraude betrokken zijn. Ceo Bram Schot is ervan overtuigd dat de man die nu is opgepakt de dader is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2856252). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.