Managed hosting door True

Maxdata breidt leveringsmogelijkheden uit

 

Maxdata breidt haar leveringsprogramma uit met nieuwe opties. De meest bestelde configuraties worden als ‘standaard’ aangeboden.

Resellers kunnen bij Maxdata kiezen uit drie opties: Max.Select voor de levering van computersystemen met een standaardconfiguratie, standaard-BTO voor standaardsystemen met een aantal persoonlijke aanpassingsmogelijkheden, en full-BTO voor volledig Built-to-Order-systemen.
Binnen Max.Select worden voor de productgroepen notebooks, pc’s en Platinum-servers de vier meest bestelde configuraties van het totaalassortiment uit voorraad aangeboden. Hierdoor kunnen resellers snel standaard-Maxdata-systemen aanbieden tegen vaststaande prijzen en zijn de bestellingen direct of binnen één werkdag af te leveren. De aangeboden systemen binnen Max.Select worden door Maxdata per kwartaal bepaald op basis van de verkoopcijfers. Dit maakt het voor resellers inzichtelijk welke systemen op dat moment het beste verkopen. Met deze gegevens kunnen zij hun voorraadrisico beperken.
Naast de introductie van Max.Select biedt Maxdata een extra optie binnen het Built-to-Order-programma. Het bestaande full-BTO-leveringsconcept wordt uitgebreid met standaard-BTO, ook wel ‘BTO light’ genoemd. Binnen standaard-BTO wordt gestart met een standaardconfiguratie waarbij een of enkele componenten snel en eenvoudig zijn aan te passen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/280861). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.