Managed hosting door True

Triple P sleept Detron voor de rechter

 

Automatiseerder Triple P heeft een kort geding aangespannen tegen Detron. Deze concurrent zou medewerkers van Triple P onrechtmatig een contract hebben aangeboden. De uitspraak van de rechtbank in Den Bosch wordt binnen enkele dagen verwacht.

Ict-dienstverlener Triple P heeft een kort geding aangespannen tegen branchegenoot Detron. "We hebben wat mensen aangetrokken die van Triple P komen. Die partij is het daarmee niet eens en is naar de rechter gestapt", zegt George Banken, oprichter/directeur van Detron.

Volgens Fezi Khaleghi Yazdi, grootaandeelhouder en bestuurder bij Triple P, heeft Detron "informatie die het heeft ontvangen, onrechtmatig gebruikt door vijf medewerkers een contract aan te bieden. Deze handelswijze vinden wij onrechtmatig. Na overleg met onze advocaten willen wij dit soort, in onze ogen, wildwestpraktijken bij de rechter toetsen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2694811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.