Managed hosting door True

ICT jurist lanceert dienstverlening in ICT-markt

 

Bergers Informaticarecht Consult (BIC) gevestigd te Barendrecht, oorspronkelijk gestart in 1998 en opgericht door mr. Patrick Bergers, biedt haar dienstverlening nu actief aan, in de gehele ICT-branche en haar (eind)gebruikers.

Mr. Bergers die 25 jaar actief in de ICT-markt is, waarvan de laatste 10 jaar als (hands on)jurist, stelt dat de meeste juristen, door de bank genomen, ware "digibeten" zijn, die wars zijn van enige vorm van techniek/ICT. Dit resulteert in de praktijk nog al eens, voor de specifieke ICT-materie, in het aan de hand nemen van de betreffende juridisch adviseur.

Mr. Bergers, die de laatste 10 jaar met name voor één middelgrote ICT-dienstverlener heeft gewerkt, stelt dat iedere combinatie van twee kennisgebieden verenigd in één persoon (in dit geval ICT- en juridische kennis) het verschil maakt tussen een zaak winnen of verliezen. Door zijn pragmatische en operationele kennis van met name de ICT-markt, heeft Bergers, zoals hij zelf zegt, aan een half woord genoeg. Dit resulteert in een snel, gedegen en pragmatisch advies i.p.v. een theoretisch advies dat ook nog eens lang op zich laat wachten.

De specialistische- en niche dienstverlening van BIC strekt zich uit over contractmanagement, bidmanagement/aanbestedingen, intellectueel eigendom, Service Level Agreements, Escrow, licenties, opens source etc. Kortom het gehele spectrum aan ICT-gerelateerde zaken.

Meer informatie over BIC: www.mrbergers.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2683048). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.