Managed hosting door True

Symantec breidt beheerpartners uit

 

Symantec breidt, na de overname van de leverancier van security beheersoftware Altiris, het aantal partners uit. Daarnaast heeft het bedrijf nieuwe producten gelanceerd voor endpoint security en management. Distributeur Securecomm houdt hierover op 10 juli een seminar.

Dit zegt Edwin Braam, account manager Altiris-oplossingen van Symantec. Recent is Bell Micro als tweede distributeur van Altiris-producten aangesteld. Altiris-producten worden ook gedistribueerd door Securecomm. Braam: "Er zijn nu in Nederland rond 15 resellers actief die de oplossingen van Altiris verkopen, maar ik verwacht op termijn meer resellers aan te trekken. Dat komt omdat de channel support van Symantec breed is opgezet, ze hebben daar zeven mensen zitten. Dat biedt meer slagkracht voor de resellers. We gaan wel doelgericht het aantal resellers uitbreiden. Ik denk bijvoorbeeld meer grote systeem integratoren aan te trekken."

Het voormalige Altiris stond bekend als leverancier van beheersoftware voor desktops, notebooks en servers. Sinds de overname van Altiris levert Symantec nu ook totaal beveiligde beheeroplossingen: SEP: Security Endpoint Protection. Sinds kort heeft Symantec een bundel voor het centraal beheren van endpoint security. Deze heet Symantec Endpoint Management Suite 1.0 en is een combinatie Endpoint Protection 11.0, Backup Exec System Recovery 8 Desktop Edition en Altiris Client management Suite 6.

Securecomm zal samen met Symantec een reseller/partner seminar organiseren over deze producten en onderwerpen op donderdag 10 juli aaanstaande. Resellers (als dan niet met Symantec of Altiris partnerstatus) kunnen zich aanmelden via http://www.securecomm.nl/default.asp?NieuwsId=57.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2627472). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.