Managed hosting door True

EC ontkent voorlopige veroordeling Intel

 

De Europese Commissie (EC) spreekt nieuwsberichten tegen dat het al een voorlopig oordeel heeft geveld over Intel. De antitrusttak van de EC doet al geruime tijd onderzoek naar de zakenpraktijken van de processorproducent.

De antitrustafdeling van de Europesse Commissie (EC) ontkent dat het al is gekomen tot een voorlopige veroordeling van Intel. Die chipproducent heeft de kritische aandacht van de EC in een formeel antitrustonderzoek. Vorige week doken er nieuwsberichten op dat de antitrusttak al een voorlopig, intern oordeel had over deze kwestie.

Enkele financiële media, waaronder The Financial Times Deutschland, meldden dit. De bronnen waren anonieme tipgevers in Brusselse kringen, ofwel binnen de EC. Het Duitse dagblad berichtte dat de Commissie met ingang van deze zomer concrete actie zou ondernemen tegen Intel. Dat zou onder meer een verbod op prijskortingen aan pc-fabrikanten omvatten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2576106). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.