Managed hosting door True

Burger vervangt De Coster als CEO BT Benelux

 

BT heeft Bas Burger (37) aangesteld a;s ceo BT Benelux. Burger zal zijn nieuwe positie vanaf juni bekleden en rapporteren aan Luis Alvarez, president EMEA & Latin America. Hij volgt hiermee Michel De Coster op die BT per 1 juni verlaat.

BT's nieuwe ceo voor de Benelux, Burger, heeft een rijke ervaring in de ICT-sector. Hij komt van Getronics, waar hij als executive vice president en onderdeel van het management commitee verantwoordelijk was voor global sales, channel en partner management en international business support en development.

BT maakt ook bekend dat de Benelux-organisatie een omzet van 710,8 miljoen euro heeft behaald over het boekjaar 2007/2008, dat eindigde op 31 maart 2008. Dat betekent een jaar-op-jaar groei van 18 procent. De Benelux-organisatie liet ook een positieve EBIT en cash flow zien.

Voor zijn periode bij Getronics, vanaf 2002, was Bas Burger ceo en managing director van KPN Entercom Solutions. Hij begon zijn carrière bij KPN in 1994 (toen nog PTT Telecom), waarna hij verschillende sales en senior management posities vervulde binnen het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2557879). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.