Managed hosting door True

Glomos distribueert eBox micro-pc producten

 

Glomos heeft binnen Nederland en België de bestaande distributiekanalen vernieuwd voor de DMP-eBox micro-PC lijn. De eBox is een volwaardige pc maar dan in het formaat van een thin-client, terwijl de prijs/performance factor beter is.

Door het ontbreken van bewegende delen, het industrieel design en het formaat is de unit in veel toepassingen te gebruiken. Toepassingen variëren van Narrow-casting media-pc, webkiosk, navigatiesystemen, thin-client pc's, volwaardige Office-desktops tot aansturing van machines. Er zijn negentien modellen in diverse uitvoeringen leverbaar waaronder units die VESA mountable zijn.

"Afgelopen jaar kampte het Taiwanese DMP Electronics vanwege de toenemende vraag met grote leveringsproblemen met als gevolg dat de distributie van de units binnen Nederland erg onder druk stond en de bestaande distributeur de lijn schrapte uit het assortiment", aldus Gerrit-Jan Dijkstra, directeur van Glomos. "Vanwege grote inzet in eigen appliances maar ook vanwege de aanhoudende vraag vanuit de markt heeft Glomos deze mogelijkheid genomen om de distributiekanalen te herstellen. We hadden al goed contact met zowel DMP als de bestaande distributeur. DMP heeft sinds een aantal maanden zijn productiemiddelen meer dan verdubbeld, waardoor de leveringen binnen Europa gegarandeerd blijven. Herstructurering van de bestaande kanalen vereiste snel handelen."

Glomos is een organisatie welke zich toespitst op het exploiteren van managed operational services. Paradepaardje in deze lijn zijn de volledige DaaS-diensten (desktop as a service). Glomos heeft deze diensten ontwikkeld om de totale automatisering van met name het mkb en scholen te consolideren in redundant uitgevoerde rekencentra en middels thin-client technologie weer terug te geven aan de gebruiker, en dit op abonnementbasis. Vooral het ombuigen van investeringen naar exploitatielasten en de lagere tco zijn een bepalende factoren. "In deze dienstverlening is de eBox een geïntegreerd product geworden. De kennis van deze units is daarmee zo groot dat we deze, samen met de levering van units, graag willen delen met de markt", aldus Dijkstra.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2473638). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.