Managed hosting door True

Arcade houdt op 1 april virtualisatie-seminar

 

Arcade Netwerken organiseert op 1 april een seminar getiteld "Virtualiseren? Beheren!" Sprekers van VMware, nworks en Cap Gemini Outsourcing gaan in op de vele aspecten van het totale beheer van virtuele omgevingen.

Virtualisatie is zeer actueel en wint snel aan populariteit. Niet verwonderlijk, want het beantwoordt volledig aan de behoefte aan kostenbeheersing en wendbaarheid die binnen veel IT-organisaties leeft. Dankzij virtualisatie kunnen bestaande resources flexibeler, eenvoudiger en efficiënter ingezet en gebruikt worden.

Maar, het inzetten van virtuele servers vraagt om een totaal andere benadering van beheer. Het monitoren en traceren van applicaties wordt geheel anders met VMware als platform. Hoe kunnen bijvoorbeeld SLA's gemeten worden? Waar doen zich problemen voor? Waar draaien de applicaties en hoe houdt men hier het zicht op?

Op deze en andere vragen, evenals de vele aspecten van het totale beheer van virtuele omgevingen gaat Arcade Netwerken in tijdens het seminar "Virtualiseren? Beheren!" op 1 april aanstaande. Het seminar is gratis toegankelijk en vindt plaats op 1 april 2008 van 14.30 uur tot 18.30 uur bij Inn Style, Herenweg 55 te Maarssen.

Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch (030 6363900) of via e-mail (seminars@arcadenetwerken.nl) aanmelden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2373144). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.