Managed hosting door True

Bundeling krachten beveiligingsaanbieders

 

Op initiatief van Media Plaza hebben vijftien organisaties die actief zijn in informatiebeveiliging zich gebundeld in Security Plaza.

Doel van Security Plaza is om de discussie over informatiebeveiliging bij bedrijfsleven en overheid krachtig te stimuleren. Dat gebeurt onder het motto ’Prioriteit aan beveiliging’. Een seminar, een reeks van workshops en een online naslagwerk zijn enkele van de instrumenten die worden ingezet. Onderwerpen die centraal staan, zijn onder andere awareness, identity management en business continuity management. Bewustwording over het grote belang van informatiebeveiliging onder directies en management van organisaties is in dit verband een van de doelen van het initiatief. De (founding) partners van Security Plaza zijn: Cisco Systems, Computer Associates, Getronics, IBM, Infosave, PricewaterhouseCoopers en Ubizen, Anite, Bosch, Bull, Infosecurity, Kahuna, PinkRoccade, Symantec, Quint Wellington Redwood en Watchguard. Daarnaast is het programma KWINT van ECP.nl als associate betrokken bij dit project.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2345). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.